Friday, August 31, 2007

Ruokahaaste menikin arvonnaksi!

Kuten alempaa voitte todeta, puoliltaöin ratkennut haasteäänestys oli aikalailla kahden kauppaa. Tiukan kärkikaksikon muodostivat kaksi kalaherraa, ja äänestyksen napsahtaessa kiinni haasteveteraani Polkkapossun friteeratut pekoniin käärityt ahvenfileet punajuuri-rommi-smetanakastikeella sekä Suu Auki-blogiuutuuden marinoitu nieriä hunaja-jalapeno-tartarilla (kastike se selvästikin kalan tekee...) olivat aivan tasan tasoissa. Huh-huh!

Koska maalikamerakuvasta ei tässä lajissa ole hyötyä (ai miten niin MM-kisaviikko...) ja itseäni moisten mestariteosten välillä valitseminen suoraan sanottuna hirvitti, päätin antaa arvan ratkaista, ja onni suosi tällä kertaa nieriää. Kuvakin on aikasta nami, eikö?


Arctic char
Originally uploaded by huono_ekonomi.


Onneksi olkoon sekä Mikolle, joka saakin vetäytyä miettimään syyskuun haasteteemaa, että Polkkikselle, jolle uskaltaa kyllä menneiden perusteella luvata parempaa tuuria jatkossa.

Lakkarahka kiittää kaikkia osallistuneita hienoista resepteistä ja vetäytyy vaihteeksi miettimään ruotsinkielistä ruokahaastetta (*vink vink* siihenkin saa mielellään osallistua jos ruotsi edes auttavasti sujuu).

3 comments:

Aurinkotuuli said...

Ja minunkin ruokakisaani sopii osallistua, jos ehtii :D! Ja kommentoinpa tässä samalla jälleen kerran ettäs sinulla on kyllä mahtavia reseptejä ja kauniita kuvia. Hieno blogi, kerta kaikkiaan!

Tina said...

oj vad roligt att ha hittat en blogg med finsk mat! och vilka fina fotografier! jag ska utforska din sida lite närmare någon dag. :)

Penegra said...

It is a very informative and useful post thanks it is good material to read this post increases my knowledge.
Keep Sharing such a great things always!!